مطالبه‌گری یا بهانه برای تخریب؟ سیاسی‌کاران مشغول کارند

انتشار خبری درباره سلاح‌ورزی، بازهم نشان داد که برخی از کنشگران توییتری صرفا به دنبال بهانه برای تخریب مجلس و شخص قالیباف هستند و نه اصل موضوعی که بهانه کرده‌اند.

مطالبه‌گری یا بهانه برای تخریب؟ سیاسی‌کاران مشغول کارند
مطالبه‌گری یا بهانه برای تخریب؟ سیاسی‌کاران مشغول کارند

ملت بیدار آنلاین| انتشار خبری درباره سلاح‌ورزی، بازهم نشان داد که برخی از کنشگران توییتری صرفا به دنبال بهانه برای تخریب مجلس و شخص قالیباف هستند و نه اصل موضوعی که بهانه کرده‌اند. در این داستان که دو نماینده برای یک جلسه رسمی با حضور رئیس مجلس ویتنام رفته‌اند، سلاح‌ورزی هم آنجا بوده و قالیباف هم خبری که شنیده بوده را به آنها انتقال داده و یکی جلوی دوربین موضوع را بیان نموده است. اما اینها به جای اصل داستان و علت‌یابی آن، به قالیباف حمله کرده و او را که صرفا خبر این موضوع را به دو نماینده مربوطه انتقال داده، مورد خطاب قرار داده‌اند. اگر واقعا آنها صدق در پیگیری این موضوع داشتند، چرا خطابی به دولت و دستگاه‌های امنیتی نداشتند؟ جایی که مسئول اصلی پرونده است.

در موضوع شفافیت هم همین اتفاق افتاد. تا زمانی که موضوع در مجلس بود، همین جماعت به مجلس تندترین نقدها و فشارها را می‌آوردند. اما بعد که موضوع برای 9 ماه در مجمع معطل شده، یا هیچ نگفته‌اند و یا یکی دو کنش معمولی و نرم داشته‌اند.

جالب اینکه یاسر جبرائیلی گفته است در انتخابات اسفند به کسانی که موافق حذف ارز 4200 بودند رای ندهید. بسیار عالی؛ ایشان درباره مجری اصلی و کسانی که پیگیر موضوع بودند، یعنی شخص رئیس جمهور و معاون اول ایشان هم همین حرف را می‌زند؟

یا اینکه یادتان هست برای قانون مالیات بر عایدی سرمایه، چه حملاتی را علیه مجلس درست کردند و می‌گفتند این قانون علت اصلی رشد دلار و خودرو و... است. بعد که تصویب شد، آیا کسی دیده که همینها از دولت برای اجرایش مطالبه‌ای بکنند؟

ثابتی، رسایی، شهبازی، جبرائیلی و برخی دیگر از اعضای این گروه سیاسی‌کار، بارها به ما نشان داده‌اند که برایشان حمله به شخص مربوطه مهم است و نه موضوعی که ادعای مطالبه‌گری درباره آن را دارند. باید اینها را به همین شرایط شناخت؛ بهانه‌جویان سیاسی‌کار./ انتهای پیام