اولویت‌داشتن غیرت ملی بر احساسات دینی در مواجهه با استکبار

بازخوانی سخنان رهبر معظم انقلاب در سالروز تسخیر لانه جاسوسی در سال ۷۸، تنها یک مرور تاریخی نیست، بلکه نقشه راهی برای نسل حاضر است. این پیام به‌ویژه برای دانشجویان و دانش‌آموزان اهمیت دارد که باید با بصیرت افزایی، پرچم‌داران جبهه مقاومت در عصر جدید باشند.

۱۴۰۴/۰۴/۱۸ - ۰۸:۰۱
۱۴۰۴/۰۴/۱۸ - ۰۹:۰۵
 0
اولویت‌داشتن غیرت ملی بر احساسات دینی در مواجهه با استکبار
اولویت‌داشتن غیرت ملی بر احساسات دینی در مواجهه با استکبار

شریف زمانی مدیرمسئول ملت بیدار و فعال سیاسی در یادداشتی با عنوان "اولویت‌داشتن غیرت ملی بر احساسات دینی در مواجهه با استکبار" نوشت: در این یادداشت به بهانهٔ حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا و درخواست ایشان برای خواندن سرود "ای ایران" از مداح برنامه و همچنین سوء استفادهٔ دشمنان از آن با عناوینی همچون نمایشی بودن این حرکات در زمان‌های بحران توسط نظام سیاسی ایران و سعی در ایجاد شکاف بین مولفه‌های ملی و دینی و یا مطرح کردن برخی مباحث درخصوص تضاد هویت ملی و دینی توسط چهره‌های رادیکال در رسانهٔ ملی به بازخوانی سخنان رهبری درخصوص اولویت هویت و غیرت ملی نسبت به احساس دینی در بزنگاه‌های مقابله با دشمن و استکبار در دیدار با دانشجويان و دانش آموزان در سالروز تسخير لانه جاسوسى آمريكا در سال ۷۸ می‌پردازیم.

نکته کلیدی در بیانات رهبر انقلاب در دیدار با دانشجويان و دانش آموزان در سالروز تسخير لانه جاسوسى آمريكا در سال ۷۸، اشاره به اولویت‌داشتن "غیرت ملی" بر احساسات دینی در مواجهه با استکبار است. این نکته، پاسخ محکمی به تبلیغات غرب مبنی بر "انگیزه‌های ایدئولوژیک مقاومت" است. مقام معظم رهبری در بخشی از سخنان خود می‌فرمایند که "چرا مردم با استکبار مبارزه کردند و چرا استکبار بد است؟ بايد توجّه کنيد، اوّلين احساسي که يک ملت در مقابله با روح و خوي استکباري دارد، احساس ديني نيست؛ احساس غيرت ملي است؛ احساس هويّت و احساس وجود است؛ چون استکبار وقتي وارد کشوري شد و بر آن کشور مسلّط گرديد، هويت ملي آن ملت را انکار مي کند".

رهبر انقلاب در این دیدار با ژرف‌نگری تاریخی خاطرنشان کردند که "استکبار، اوّل هم که وارد مي شود، نمي گويد من مي آيم تا هويت ملي شما مردم را انکار کنم؛ اين طور که نمي آيد؛ به بهانه هاي مختلف وارد مي شود. وقتي وارد شد، آن چيزي را که هدف مي گيرد، هويت ملي است. يعني فرهنگ، اعتقادات، دين، اراده، استقلال، حکومت، اقتصاد و همه چيز را از آن ملت سلب مي کند و در مشت خود مي گيرد". ایشان در تجربه ایران پیش از انقلاب فرمودند که "همان چيزي که در ايران قبل از انقلاب اتّفاق افتاده بود. اين احساس (هویت ملی) است که ملتها را در مقابل استکبار به جوش و خروش مي آورد؛ لذا شما مي بينيد ملتهايي که اين را هم ندارند، مسلمان هم نيستند، امروز - نه آن روز؛ آن روز کسي جرأت نمي کرد در مقابل امريکا بايستد؛ اين راه را ملت ايران باز کرد - تا آن جايي که مي توانند، در مقابل امريکا مي ايستند".

همچنین تحلیل رهبری از مکانیسم‌های سلطه، نشان می‌دهد که استکبار تنها به تسلط سیاسی بسنده نمی‌کند، بلکه با تحمیل "سبک زندگی" و "وابستگی اقتصادی"، ملت‌ها را از درون تهی می‌کند. نمونه آشکار آن، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران است که هدف نهایی آن، وادار کردن ملت به تسلیم در برابر خواسته‌های غرب است. از سوی دیگر، هجمه فرهنگی از طریق شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های بیگانه، تلاشی برای تخریب هویت دینی و ملی جوانان است. اینجاست که اهمیت تقویت هویت ملی و دینی به‌عنوان سلاح مقابله با استکبار آشکار می‌شود.

بازخوانی بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در سالروز تسخیر لانه جاسوسی در سال ۷۸، تنها یک مرور تاریخی نیست، بلکه نقشه راهی برای نسل حاضر است. این پیام به‌ویژه برای دانشجویان و دانش‌آموزان اهمیت دارد که باید با بصیرت افزایی، پرچم‌داران جبهه مقاومت در عصر جدید باشند. همان‌گونه که تسخیر لانه جاسوسی، فصل جدیدی در مبارزه با استکبار گشود، امروز نیز تقویت هویت ملی و دینی جوانان می‌تواند معادلات جهانی را دگرگون کند.

در حال حاضر و در این گذار تاریخی، مستلزم هوشیاری ملت‌ ایران است؛ همان‌گونه که رهبری هشدار دادند، استکبار امروز با ترفندهای پیچیده‌تری مانند "نفوذ نرم" و "جنگ ترکیبی" عمل می‌کند. وظیفه ملت ایران به ویژه نسل جوان، شناسایی و خنثی‌سازی این تهدیدات است./ پایان پیام

شریف زمانی مدیرمسئول ملت بیدار و فعال سیاسی