کابینهی وفاق ملی،راه گریز از عصر پساحقیقت
پس از انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور در دور دوم انتخابات، دولت چهاردهم با معرفی وزرای معتدل و میانهرو از هر دو جناح سیاسی، اولین گامهای خود را در راستای تشکیل دولت وفاق ملی برداشت؛ اکنون، همه نگاهها به مجلس است تا با دوری از سیاسیبازی و تایید وزرای پیشنهادی، به تقویت وحدت و استمرار نظام جمهوری اسلامی کمک کند.
فهیمه رضائی، سردبیر ملت بیدار طی یادداشتی نوشت: پس از برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در پی شهادت رئیس جمهور دولت سیزدهم کمی پس از روی کارآمدن چهرههای تندرو و رادیکال جبهه انقلاب در مجلس، کشور و دوام جمهوری اسلامی به واقع نیازمند آن بود که در راس دولت خود چهرهای معتدل را داشته باشد تا از تنشها و حواشی و دعواهای داخلی جلوگیری شود.
انتخابات به دور دوم کشیده شد و مردم با انتخاب مسعود پزشکیان از بین دو گزینهی موجود انتخاب معقولی را رقم زدند.
اکنون که فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس تقدیم شده است، با نگاهی به اسامی و خواستگاه سیاسی وزررای پیشنهادی که غالبا از معتدل ترین و میانه رو ترینِ هر دوجبههی اصولگرا و اصلاح طلب هستند میتوان نمره قبولی اولین شعار رئیس جمهور منتخب مبنی بر تشکیل دولت وفاق ملی را در کارنامه ایشان ثبت کرد.
حال نوبت به آزمون سخت مجلس رسیده است که وزرای پیشنهادی را به دور از سیاسی بازی و با توجه به معیارهای اعلام شده توسط مقام معظم رهبری که در عنایت به سابقه و کارآمدی جامع و کامل است تایید نموده و ریل قطار دولت جدید را در اسرع وقت و با دقت نظر بارگذاری و دست یاریطلب راهبر این قطار را گرفته و محکم بفشارند.
در عصر پساحقیقت که جامعه ایران را نیز به خود گرفتار کرده و به سمت دوقطبی کشانده است و آثار مخربی نیز در اعتماد عمومی از خود به جای گذاشته، وحدت و این وفاق ملی لازمه ادامه حیات نظام کارآمد و مردمی جمهوری اسلامی است و مسئله مهمی است که تمامی افراد با هر تفکر و دیدگاهی باید به آن پایبند باشند،از سهمخواهیها و قدرت طلبیها دست کشیده ، فرا جناحی و ملی نگاه کنند و دست به دست یک دیگر داده و مشکلات و مسائل کشور و مردم را مرتفع کنند.
پس از تشکیل دولت وفاق ملی هرگونه رفتار و گفتار تند و رادیکال چه از سوی جبهه انقلاب و چه از سوی جبهه اصلاحات خیانت به نظام جمهوری اسلامی و دموکراسی ایرانی است که شدیدا باید از آن پرهیز کرد./ پایان پیام