ابهام نمایندگان درباره توصیه رهبری درخصوص لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس

بحث و بررسی لایحه اصلاح قانون انتصاب در مشاغل حساس همچنان با اختلاف نظرات بین نمایندگان مجلس، توصیه‌های مقام معظم رهبری و پیشنهادهای دولت دنبال می‌شود؛ ابهام در تعبیر توصیه رهبری و عدم رسیدن به توافق نهایی در کمیسیون، مسیر تصویب این لایحه را پیچیده‌تر کرده است.

۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۰
۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۳:۴۵
 0
ابهام نمایندگان درباره توصیه رهبری درخصوص لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس
ابهام نمایندگان درباره توصیه رهبری و درخصوص لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس

به گزارش ملت بیدار؛ در جریان بررسی لایحهٔ اصلاح قانون نحوهٔ انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، ابهام‌ها و اختلاف نظرات بین نمایندگان مجلس به چشم می‌خورد. احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی، درباره آخرین وضعیت این لایحه توضیح داد.

بیگدلی اظهار داشت که دولت در مورد بند الف ماده ۲ این لایحه، که مربوط به موضوع تابعیت است، یک لایحه اصلاحیه ارائه کرده است. طبق این لایحه، تابعیت فرزندان افراد منعی برای مشاغل حساس در نظر گرفته نشده است. او افزود که بررسی این لایحه در ۲ تا ۳ جلسه کمیته اداری و استخدامی کمیسیون و همچنین ۳ جلسه در سطح کمیسیون صورت گرفته است.


نماینده مجلس تصریح کرد که همزمان با تلاش برای اصلاحات در ماده اول، دوستانی نیز می‌خواهند در ماده ۲، بند الف، تغییراتی انجام شود. با این حال، کمیسیون هنوز به تصمیم نهایی نرسیده است و موضوع دوباره به کمیته اداری و استخدامی ارجاع شده است. بیگدلی اعلام کرد که این موضوع در روز یکشنبه ۲۸ بهمن در دستور کار کمیسیون قرار خواهد گرفت.


در بخش دیگری از گفتگو، بیگدلی درباره نامه کمال خرازی به مقام معظم رهبری در مورد تابعیت قهری و اختیاری گفت: "مقام معظم رهبرى هم به مجلس توصيه می كنند كه اين موارد بررسى شود ونظرى ندادند فقط فرستادند مجلس که بررسی شود" او افزود که آقای قالیباف، رئیس مجلس، این نامه را به کمیسیون ارجاع داده است، مبنی بر اینکه نظر مقام معظم رهبری این است که موضوع بررسی شود.

عضو کمیسیون اجتماعی درباره برداشت‌های مختلف نمایندگان از توصیه رهبری گفت: "برداشت‌ها متفاوت است. برخی از نمایندگان فکر می‌کنند که وقتی رهبری می‌فرماید 'موضوع بررسی شود'، معنا این است که این لایحه نیازمند اصلاح است و بهتر است اصلاح شود. اما برداشت‌ها متعدد است."


بیگدلی پیش‌بینی کرد که یک چیزبینابینی در کمیسیون تصویب شود، نە آن چیزى که قېلا در کمیسیون بودە است و نه آن چیزی كه دولت لايحه فرستاده، او تأکید کرد که البتە باید به صحن بیاید و موضوع مهم تصمیم صحن است.

وجود اختلاف نظرات و برداشت‌های متفاوت درباره توصیه رهبری و نیز عدم رسیدن به توافق نهایی در کمیسیون، ممکن است به تأخیر اجرای لایحه انجامیده و مسیر تصویب آن پیچیده‌تر شود و کشمکش‌های سیاسی مجلس و دولت هم‌چنان ادامه داشته باشد./ پایان پیام

گروه تولید و بازنشر محتوا 4 تولید و بازنشر محتوای دیگر رسانه‌ها