موج تخریبی علیه شخص رئیس مجلس با هدفهایی از پیش تعیین شده است
یک فعال سیاسی گفت: تقوایی سیاسی که نباشد، تخریب شروع میشود
فردا نوشت: سؤال: آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران، اصلح می باشد، جایز است؟ جواب رهبری: «بیان ضوابط و شرایط و نقد کردن برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد ولی باید از هتک حرمت، تهمت و توهین اجتناب کرد». رهبر انقلاب اسلامی در بیانات اخیرشان نیز بر اهمیت عدم ورود به فضای توهین و تخریب و تهمت تاکید کرده بودند.
عباس امیریفر، فعال سیاسی، درباره این موضوع گفت: «تقوای سیاسی که نباشد، تخریب شروع میشود. آنهایی که وارد انتخابات میشوند اگر هدفشان خدا باشد به سمت تخریب نمیروند. روزگاری امام گفتند اگر ۱۲۴هزار پیامبر در یک جا جمع شوند، هدفشان خداست اما ممکن است روشهایشان متفاوت باشد. اکنون هم رهبری تذکر لازم را دادهاند تا افراد یکدیگر را تخریب نکنند زیرا تخریب با روشهایی دینی ما سازگار نیست».
او ادامه داد: «وقتی شورای نگهبان عدهای را تأییدصلاحیت میکند، یعنی همه اینها صالحاند و مردم از میان این صالحان، اصلح را انتخاب کنند. بنابراین دیگر کسی نباید علیه این تأییدصلاحیتشدگان موج تخریب راه بندازد. این روش درستی نیست که برخی برای چند رأی بیشتر دیگران را تخریب کنند و اگر افراد انگیزه الهی داشته باشند هیچ وقت به خود اجازه تخریب را نمیدهند. از طرفی واقعیت این است که اکنون مردم درگیر مشکلات اقتصادی تند و از دعواهای سیاسی خسته شدهاند».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «موضوع دیگر سیاهنمایی است که رهبر انقلاب این را هم صراحتا نهی کردند. بله در کشور مشکلات وجود دارد، وضعیت مسکن نابسامان است، مردم در تأمین کالاهای اساسیشان دچار مشکلاند و در مجموع مشکلات اقتصادی بر دوششان سنگینی میکند اما همه اینها به معنای این نیست که افراد به خودشان اجازه دهند مردم را از انتخابات ناامید کننده و وصیتنامه امام(ره) زیرپا بگذارند».
امیریفر در پایان در خصوص تخریبهایی که علیه مجلس یازدهم میشود هم گفت: «اینکه چند روز پیش از انتخابات موج تخریبی علیه مجلس و شخص رئیس مجلس دکتر قالیباف راه میافتد، با هدفهایی از پیش تعیین شده است. اکنون همه شبکههای معاند مشغول تخریب اصل انتخابات هستند، با این شرایط نامزدها به هیچ وجه نباید در مسیری قرار بگیرند که هدف معاندان است»./ پایان خبر