مدیرعامل موسسه خیریه: تمرکز ما بر مهارت افزایی است
مدیرعامل خیریه مهرآمن: درحال حاضر این موسسه ۱۳ هزار قهرمان اجتماعی دارد که از ۷۰ دختر کودک و نوجوان که در رده سنی ۷ الی ۱۸ سال هستند و در ۵ مرکز شبه خانواده ما در کشور نگهداری میشوند به صورت مادی،غیر مادی و معنوی حمایت میکنند.
به گزارش ملت بیدار، فرشاد یاسمیان؛ مدیر عامل موسسه خیریه مهرآمن در برنامه تلوزیونی صبحانه ایرانی به مناسبت روز تشکلها و مشارکتهای اجتماعی ضمن تبریک این روز گفت: درحال حاضر این موسسه ۱۳ هزار قهرمان اجتماعی دارد که از ۷۰ دختر کودک و نوجوان که در رده سنی ۷ الی ۱۸ سال هستند و در ۵ مرکز شبه خانواده ما در کشور نگهداری میشوند به صورت مادی،غیر مادی و معنوی حمایت میکنند.
یاسمیان ادامه داد: این دختران بدون سرپرست یا فاقد سرپرست موثر بوده که طی بررسی پرونده آنان از بهزیستی در مراکز نگهداری موسسه پذیرش شدهاند. تمرکز ما در نگهداری از دخترانمان مهارت افزایی آنان برای زندگی مستقل در جامعه است و با توجه به نیاز مستمر این کودکان به حمایت خیرین در تلاشیم برای اشتغال و کارآفرینی موثرآنان بسترهای موثری را فراهم کنیم تا وابستگی آنان در آینده به خیرین کاهش یابد.
او با اعلام اینکه از ۱۰۰۰ خانواده در کشور نیز به صورت غیر مستقیم حمایت میشود افزود: برای حمایت از مددجویانی که به مرکز ما مراجعه کرده یا معرفی میشوند نیز علاوه بر محرومیتزدایی و رفع نیاز آنی آنان، مهارت آموزی،اشتغالزایی و کارآفرینی را هم در دستور کار خود داریم و معتقدیم محرومیتها باید به صورت ریشهای و اساسی برطرف شود تا اثرات آن در جامعه نمود پیدا کند.
مدیرعامل خیریه مهرآمن در پاسخ به این سوال که وظیفه جامعه در قبال این کودکان چیست ؛تشریح کرد: مهم ترین مسئله این است که افراد پس از مشاهده این عزیزان در جامعه، اگر از تحت پوشش بودن آنان اطلاع پیدا کردند نوع مواجه و برخوردشان تغییر نکند چراکه فرزندان ما برخلاف تصور در سلامت کامل بوده و از بهره هوشی بالایی برخوردار هستند و تغییر رفتارها را متوجه میشوند وحفظ عزت نفسشان از مهم ترین اولویتهای ما در مجموعه مهرآمن است.
یاسمیان با اشاره به این که با ۲۰ بیمارستان در کشور تفاهمنامه داریم،افزود: بر اساس این تفاهم نامه کودکان بی بضاعتی که نیاز به عمل جراحی یا حمایت مالی دارند به مهرآمن معرفی شده وبه لطف خداوند و توسط قهرمانان اجتماعی مشکلشان مرتفع میشود.
او در پایان گفت: محبت بدون ترحم و در کنار کودکان و نوجوانان بیسرپرست یا فاقد سرپرست موثر بودن و درصورت امکان پذیرش آنان به عنوان عضوی از خانواده و فرزندخواندگی از حمایتهای مادی و معیشتی برای آنان و جامعه مثمر ثمرتر خواهد بود و لازم به ذکر است افراد متخصص میتوانند با برگزاری کلاسهای آموزشی داوطلبانه در حوزههای مختلف و حمایت از استعداد کودکان از آنها حمایت کنند./
پایان پیام