میخواهم رأی بیاورم، پس دروغ میگویم
نقدی بر تخریبهای رسایی علیه قالیباف
ملت بیدار آنلاین| امیرحسین یزدانپناه - فعال سیاسی و رسانهای - در سلسله ویدیوهایی که اخیراً از جلسات بررسی ابعاد لایحۀ عفاف و حجاب با حضور رئیس مجلس در کانال دکتر قالیباف منتشر شده، با وجود آنکه وی بر برخورد قاطع با ولنگاران در مقولۀ حجاب تأکید کرده است، اما حمید رسایی با ادعایی دروغ نوشته که آقای قالیباف در بررسی لایحۀ عفاف حجاب بهدنبال شنیدن «حرف طرفداران بیحجابی و ولنگاری» است. اگر کسی به ویدئویی که خود رسایی در کانالش منتشر کرده رجوع کند به دروغگویی وی در متن منتشر شده پی خواهد برد، چراکه در این صحبت آقای قالیباف گفته است: «باید کاری انجام دهیم که نظرات همۀ صاحبنظران موافق و مخالف را بشنویم. حاضران در این جلسه، همه در جبهۀ انقلاب تعریف میشوند. اما بخشی از جامعه هم وجود دارد که حرف دیگری دارند. حرف آنها را هم باید بشنویم. اگر قانونی تصویب کنیم که قابلیت اجرا نداشته باشد، خود این بهشکلی بدتر جامعه را به انفعال میکشاند».
تأکید رئیس مجلس در هفتههای اخیر همواره این بود که باید از طریق خرد جمعی و جمعسپاری، این لایحه در مجلس بررسی شود. بر همین اساس نیز، در ۷ روز گذشته، طی ۳ جلسه، بیش از ۵۰ نفر از علما، روحانیون، اساتید دانشگاه، طلاب و نخبگان حوزۀ خانواده، جامعهشناسی، عفاف و حجاب و... در حضور رئیس مجلس به بیان دیدگاههای خود پرداختهاند و این جلسات، إنشاءالله همچنان ادامه خواهد داشت تا دیدگاه همه دراینباره شنیده شود. این که امثال حمید رسایی انتظار داشته باشند فقط دیدگاه آنها شنیده و دیده شود، انتظاری دیکتاتورمآبانه است که در شئون مختلف آن را دنبال میکنند.
یکی از نکاتی که در جلسات کارشناسی توسط بسیاری از نخبگان حوزوی نیروهای انقلاب مطرح میشود این است که باید در کنار برخورد با کسی که فضای جامعه را با ولنگاری آلوده میکند، مسئولان و دستگاههای فرهنگی که با کمکاری و بدکارکردی ریشۀ اصلی این مشکل فرهنگی و اجتماعی هستند، نیز مؤاخذه شوند.
آقای رسایی به پشتوانۀ سالها حضور در مناصب فرهنگی نظیر کمیسیون فرهنگی مجلس، عضویت در شورای مرکزی قرارگاه فرهنگی عمار، مشاورت وزیر ارشاد، مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز سمتهای تعیینکنندهای چون چند سال عضویت در کمیسیون اصل ۹۰ نقش بسزایی در شرایط فرهنگی کشور بهخصوص مسئلۀ عفاف و حجاب و ترویج بیحجابی در کشور دارد و باید پاسخگوی این شرایط باشد، نه سؤالکننده دربارۀ آن.
اتفاقاً آن بانوان و دخترانی که نیاز است حرفهایشان شنیده شود و ممکن است دربارۀ حجاب سؤالات و شبهاتی داشته باشند، ثمرۀ سالها حضور همین آقای رسایی و امثال او در مناصب فرهنگی هستند و حالا با دروغپردازی و تهمتزنی میخواهند نگذارند که صدای همۀ مردم در موضوعات مختلف شنیده و دیده شود.
طبیعتاً شنیدن صدای آن دانشآموزی که بهدلیل ناکارآمدی دستگاههای فرهنگی —که همین آقای رسایی روزی در آن عضویت داشته— اکنون دچار ابهام و شبهه شده، با حرف ضدانقلاب و هنجارشکنانی که بهدنبال برهمزدن امنیت اجتماعی کشور هستند تفاوت دارد. نه حمید رسایی اجازه دارد با دروغپردازی فرزندان ایران را که رهبر انقلاب آنها را داخل دین میدانند و گاه به آنها غبطه میخورند کنار ضدانقلاب بگذارد و نه هیچ کس دیگری. سؤال این است که چرا با ژست ارزشی خلاف شرع چنین تهمت آشکار و دروغی بیّن گفته میشود؟
به نظر میرسد، این متنِ حاوی تهمت و توهین حمید رسایی به رئیس مجلس هدف انتخاباتی دارد تا با شعارهای بهظاهر ارزشی مردم را از نظام دور کرده و در سایۀ کاهش مشارکت، جایگاه خود را بین رأیدهندگان باقیمانده بالا ببرد. چه اینکه بارها در جلسات خصوصی نیز برخی افراد بهظاهر ارزشی، دانسته یا نادانسته، به دکتر قالیباف گفتهاند که اگر رأی میخواهی رأی تو در نیروهای ارزشی است، لذا به حرف آنها گوش بده تا در انتخابات رأی بیاوری.
درحالی که آقای قالیباف بهدنبال رأی نیست و مسیر او با مسیر دروغپردازی و انتخاباتی که امثال آقای رسایی برای بهقدرترسیدن به هر نحو ممکن دنبال میکنند زمین تا آسمان تفاوت دارد. آقای قالیباف بهدنبال کار اصولی و یک تدوین قانون مؤثر در این زمینه است که إنشاءالله به کارنامۀ درخشان مجلس یازدهم در تصویب قوانین راهبردی و منطبق بر مسائل کشور، که الحمدلله اخیراً مورد تجلیل مجدد رهبر معظم انقلاب قرار گرفت، اضافه شود. / انتهای پیام